Tule mukaan yhteisövalmennukseen!

Yhteisövalmennukseen kokoontunut ryhmä luo yhdessä uutta heitä itseään kiinnostavaa toimintaa, joka voi olla yhteinen tapahtuma, uusi harrastus tai vaikkapa auttamistoimintaa – osallistujien omien kokemuksien ja kykyjen pohjalta.

Käytämme yhteisövalmennuksissamme Kaapeli (CABLE) -yhteisövalmennusmenetelmää. Kaapeli on Briteistä Keski-Euroopan kautta Suomeen rantautunut yhdessä tekemisen, toimijuuden ja vertaistuen työskentelytapa (CABLE – Community Action Based Learning for Empowerment).
Kaapelilla on 2000-luvun kuluessa tehokkaasti edistetty arjen hyvinvointia lukuisissa valmennuksissa ja hankkeissa.

Työskentelyn kesto on neljä yhteistä noin puolen päivän mittaista työpajaa sekä yksi omaan tahtiin/pienryhmissä toteuttava tehtävä. Työskentelyä ohjaa kaksi menetelmään koulutettua yhteisövalmentajaa.

Yhteisövalmennus on osallistujille ilmainen. Ryhmään otetaan enintään 20 osallistujaa. Osallistumalla yhteisövalmennukseen on mahdollista myös itse pätevöityä Kaapeli-yhteisövalmentajaksi.

Aika: 4-5.9. sekä 18.-19.9.2019 päivittäin klo 9-14 (lounastauko n klo 11-12). Valmennuksen väliviikolle on lisäksi syytä varata noin puoli päivää aikaa väliajan tehtävää varten.
Paikka: Tampereen Kaupunkilähetys / Kansalaistoiminta, Aleksanterinkatu 31 A 1
Järjestäjä: Tampereen Kaupunkilähetys ry
Ilmoittautumiset 1.9.2019 mennessä: matti.helin@tamperecitymission.fi