Vapaa-ajan toiminta

Rongankotikeskuksessa panostetaan virkistävään ja sosiaaliseen vapaa-ajan viettoon. Vapaa-ajan toiminta pitää sisällään kerhotoimintaa, leirejä, retkiä sekä yhteisiä juhlia. Toiminnalla tarjotaan mahdollisuuksia virkistävään ja sosiaaliseen toimintaan, jossa on mahdollisuus saada elämyksiä ja ilmaista itseään.

Monipuolinen kerhotoiminta kattaa kulttuurin ja oppimisen eri osa-alueita ja tarjoaa mahdollisuuden keskusteluun niin maallisista kuin hengellisistäkin asioista. Ohjatut liikuntaryhmät mahdollistavat monipuolisen liikunnan riemun vesijumpasta kuntosaliharjoitteluun ja kansantansseihin. Yhteiset matkat ja retket avartavat maailmaa kotinurkilta ulkomaille, leiritoiminnan tarjotessa elämyksiä niin luonnonläheisessä ympäristössä kuin kaupunkimiljöössäkin.

Kehitysvammaisten kansantanssiryhmä Riemukkaat on perustettu Tampereen Kaupunkilähetys ry:n Rongankodissa jo vuonna 1996. Ryhmässä on mukana 18- 20 tanssijaa, joista monet ovat olleet mukana alusta alkaen. Toiminnallaan Riemukkaat haluavat edistää kulttuurista tasa-arvoisuutta.

ronkku-vapaa-aika3

Yhteystiedot »