Avoimet työpaikat

Tampereen Kaupunkilähetyksen palveluita käyttää noin 1000 asiakasta viikoittain. Yhdistyksen palveluksessa on noin 280 eri alan ammattilaista ja mukana toiminnassa on runsas joukko vapaaehtoisia.

Etsimme nyt joukkoomme kehittämisorientoitunutta

SENIORIPYSÄKKI-TYÖNTEKIJÄÄ

Senioripysäkki tukee 60+ ikäisten hyvinvointia ja mielenterveyttä. Senioripysäkki-työntekijän tehtävään sisältyy Senioripysäkille tulevien parien tai yksilöiden kanssa tehtävä työskentely ja heidän tukeminen. Kehittämisen kohteena on parien kanssa toteutettavan ryhmätoiminnan, kuten parisuhdekurssien, -leirien tai muun vastaavan yhteisöllisen toiminnan kehittäminen.
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa opisto- tai AMK-tasoista koulutusta, työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän ja järjestötoiminnan tuntemusta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, kommunikoit avoimesti ja luot hyvää työilmapiiriä. Olet työssäsi aktiivinen, pitkäjännitteinen ja innostava.
Tarjoamme sinulle työn, jolla on merkitystä sekä monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset käyttämään ja kehittämään osaamistasi. Tukenasi toimii osaava ja motivoitunut työyhteisö. Tehtävä täytetään 1.2.2019 lähtien.

Lähihoitajia

Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin. Tee avoin hakemus ja lähetä se osoitteeseen rekry@tamperecitymission.fi.

Monet nykyisistä työntekijöistämme ovat tutustuneet toimintaamme sijaisuuksien kautta.

Työpaikat myös osoitteessa:

mol.fi »