Iltalinjan ohjelma/muutokset

AJANKOHTAISTA

POIKKEUKSET AUKIOLOAIKOIHIN/VIIKKO-OHJELMAAN

 • 19.4. ja 24.5. Iltalinja on kiinni, koska olemme Villiklubilla ravintola Kivenheitossa
 • 30.4. Iltalinja on kiinni, koska olemme Wapputoriseikkailulla
 • 1.5. Vapunpäivänä olemme kiinni
 • 10.5. Helatorstaina olemme kiinni, koska olemme kevätvaelluksella
 • 15.5. Iltalinja on kiinni, koska olemme biliskisoissa Ravintola Kivenheitossa

 

TULEVAT TAPAHTUMAT

 • YLE Perjantai – Kehitysvammaiset. Suora lähetys TTT-Klubilla perjantaina 20.4.2018!
  Tänä perjantaina (20.04.) Yle Perjantai ottaa suurennuslasinsa alle kehitysvammaisten arjen. Onko oikein että heidän elämänsä perusturvallisuus altistetaan kilpailutukselle – se hoitaa joka halvimmalla myy? Miten käy parhaillaan eduskunnan käsittelyssä olevalle Ei myytävänä -kansalaisaloitteelle? Vieraina maailmallakin jo uraa tekevä malli Maija Mattila, Pertti Kurikan Nimipäivien basisti Sami Helle sekä kansanedustajat Kristiina Salonen ja Simon Elo. Yle Perjantai lähetetään suorana Yle TV1:ssä klo 21.05-22.00. Toivomme kuitenkin, että yleisö saapuu TTT-Klubille (Hallituskatu 19, Tampere) jo klo 20.30, jotta saamme kaikki istutettua rauhassa aloilleen ennen lähetyksen alkamista! Iltalinja osallistuu Yle Perjantai – Kehitysvammaiset -lähetykseen! Iltalinja on normaalisti auki 16-20 ja sen jälkeen kävelemme Metson vierelle TTT-Klubille seuraamaan suoraa lähetystä tärkeästä asiasta. Ilmoittautukaa iltalinjan ohjaajille! ILMOITTAUTUKAA OHJAAJILLE VIIMEISTÄÄN TORSTAINA 19.4.!

 

 • Wapputoriseikkailu maanantaina 30.4.2018
  Lähde mukaan Iltiksen Wappuseikkailuun! Tapaamme Keskustorin suihkulähteellä klo 16, josta alkaa hupaisa ryhmäkisailu. Kävelemme Wapputorit läpi aloittaen Keskustorilta, jolkotellen Laukontorille ja sitten Tammelantorille, ja joka torilla on hauska tehtävä halukkaille. Paras ryhmä palkitaan! J Päätämme päivämme syömällä illallista Pancho Villassa kello 18:45. Ottakaa rahaa mukaan wappuostoksia ja ruokailua varten. ILMOITTAUDU OHJAAJILLE!

 

 • Kevätvaellus helatorstaina 10.5.2018!
  Iltalinjan perinteinen kevätvaellus helatorstaina! Tuttu vetäjä Tuula Puranen vie meidät toistaiseksi tuntemattomaan luonnonhelmaan, josta tulee lisätietoa ja oma mainos myöhemmin. Mutta tuttua, turvallista luonnossa ja hyvässä seurassa rentoutumista ja voimautumista on luvassa, joten hyvin mielin sankoin joukoin ilmoittautumisia vain tännepäin!

 

 • Iltiksen biljarditurnaus ravintola Kivenheitossa tiistaina 15.5. klo 16:45!
  Iltalinjan lämmittelyturnaus ravintola Kivenheitossa Lahden biljarditurnausta varten. ILMOITTAUDU OHJAAJILLE!

 

 • Tampere vs. Lahti biljardiystävyysturnaus lauantaina 19.5.2018
  Iltiksen bilisjengi Sharks from Manse lähtee haastamaan Moiskun bilisjengin Lahteen! Tarkemmat reissutiedot tulevat myöhemmin, mutta aamulla lähdetään ja iltaan mennessä takaisin Tampereella. Syömässäkin varmasti käydään jossain Lahden ravintolassa. ILMOITTAUDU OHJAAJILLE!

 

 • Kokkikuutosten kevätspesiaali tiistaina 29.5. ja keskiviikkona 30.5.: Pizzaa ja Chef’s Tablea!
  Tiistaina veivataan ja paistetaan jokaiselle oma pizzapohja ja keskiviikkona täytteiden kera uuniin ja sitten makunystyröille! Katsomme myös Chef’s Tablea Netflixistä ja ihailemme huippukokkien taiturointia. Pizzanteot alkavat kello 17. ILMOITTAUDU OHJAAJILLE!

 

 • Villiklubi ravintola Kivenheitossa torstaina 19.4. & 24.5. kello 17-20:30
  Torstaina 19.4. ja 24.5. on jälleen Villiklubin vuoro! Lähdemme Iltalinjalta ravintola Kivenheittoon lauleskelemaan karaokea ja kuuntelemaan illan live-esiintyjiä. Lähtö Iltalinjalta kello 16:20 bussilla kohti Kalevaa. Villiklubi on maksuton, mutta ota rahaa mukaan, jos haluat ostaa juotavaa tai syötävää. ILMOITTAUDU OHJAAJILLE

 

 • NAISTENRYHMÄ

Seuraava kokoontuminen on perjantaina 20.4.2018. Lähdemme Ideaparkiin ostoksille ja syömään. Tapaaminen kello 16:00 Iltalinjalla, josta yhdessä kävellen Keskustorille bussipysäkille. Ideaparkiin kuljetaan TKL:n bussilla, joka lähtee Keskustorilta kello 16:30. Jokainen maksaa bussimatkan itse. Kannattaa myös varata mukaan rahaa ostoksia ja syömässä käymistä varten. Ilmoittaudu ohjaajille!

 

VIIKKO-OHJELMA Ma-Pe klo 16.00-20.00

Ma   Uutisruletti

Ti   Vaihtuva teema

Ke   Peli-ilta

To   Nettikahvila & kuntosali

Pe   Karaoke

 

Teematiistait

 • 17.4.   Iltalinjan kesän suunnittelupalaveri, kello 17
 • 23.4.   Iltiksen live-keikka: EINO MATSI & ROOPE FONI! Kello 17
 • 8.5.     Biljardikisat, ilmoittaudu ohjaajille! Kello 17
 • 15.5.   Iltiksen biliskisat ravintola Kivenheitossa! Ilmoittaudu ohjaajille! Kello 16:45
 • 22.5.   Ole oman elämäsi ilopilleri! Vinkkejä elämänhallintaan: koko päivän puuhapajoja!
 • 29.5. & 30.5.   Kokkikuutosten kevätspesiaali: Pizzaa ja Chef’s Tablea! Ilmoittaudu ohjaajille!

 

Uutisruletti

Iltalinjan uusi ohjelmanumero! Tule mukaan keskustelemaan päivän polttavista uutisaiheista ja -ankoista. Uutisia käymme läpi lehdistä, netistä, radiosta, televisiosta tai siitä kuuluisasta puskaradiosta!

 

Nettikahvila

Torstain nettikahvilassa on ohjaajana myös Tapio Hokkanen. Voit pyytää apua esim. oman tietokoneen päivityksiin, korjaukseen yms.

 

Kuntosali

Kuntosalivuoro Peurankalliokeskuksella joka torstai klo 17.30-18.30. Lähtö Iltalinjalta klo 17.00 tai voit tulla suoraan paikan päälle

 

Tampereen Hämpit

Seuraava kokous perjantaina 4.5.2018 Iltalinjalla klo 18!

 

Iltalinja nyt myös Facebookissa, klikkaa ja tykkää! :) https://www.facebook.com/pages/Iltalinjalla-hanke/1394483310788449

 

Iltalinjalla – kansalaisten kohtaamispaikka

Hämeenpuisto 12

33210 Tampere