Aamukorva-Kuunteleva puhelin

Aamukorva – tukea ja apua jo vuodesta 1987

Aamukorva on ensisijaisesti ikääntyneille suunnattu kuunteleva ja keskusteluapua tarjoava puhelin. Se tarjoaa varhaisen aamun tunteina valvovalle, yksinäiselle ja ahdistuneelle ihmiselle keskusteluapua. Päivystys toimii vuoden jokaisena päivänä kello 5-9 välisenä aikana, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm).

aamukorva16

KL-Aamukorva_web-300Puhelinpäivystystä hoitavat tehtäväänsä perehdytetyt vapaaehtoistyöntekijät. Aamukorva täydentää tamperelaisten ikäihmisten kotona asumisen tukimuotoja. Puhelinkeskustelu lievittää ahdistusta, yksinäisyyttä ja pelkotiloja. Lisäksi yhteys toiseen ihmiseen tukee yksilön turvallisuudentunnetta ja henkistä tasapainoa. Päivystyksen varhainen ajankohta ehkäisee osaltaan yhteydenottoja muihin auttamistahoihin, kuten esimerkiksi hätäpuhelinkeskuksiin tai sairaaloihin.

Aamukorva on ainoa Tampereen alueella toimiva kriisipuhelin, joka päivystää aikaisin aamulla. Juuri varhaisen päivystysajankohtansa ansiosta se täydentää merkittävällä tavalla muiden vastaavien kriisipuhelinpalvelujen kokonaisuutta.  Aamukorva on monille soittajille ainoa keino löytää aamuaikaan joku, jolla on aikaa kuunnella ja olla läsnä.

03 213 3533 joka aamu klo 5-9