Peurankalliokeskus

Pyynikki-Amuri -alueella sijaitseva Peurankalliokeskus tarjoaa ikäihmisille oman kodin sekä turvallista yhteisöllisyyttä. Peurankalliokeskuksessa on vuokra- ja omistusasuntoja kahdessa eri asuintalossa sekä Lähitori, jossa voi nauttia harrastuksista ja yhdessäolosta. Monipuoliset palvelumme helpottavat itsenäistä asumista Peurankalliokeskuksessa. Tarjoamme hoivaa, apua kodin askareisiin, liikunnan iloa sekä monipuolista vapaa-ajantoimintaa.

Peurankalliokeskus

Peurankalliokeskuksen toiminnan kulmakiviä on asiakkaiden tarpeista lähtevä palveluvalikoima sekä vahva yhteisöllisyys sekä asukkaiden kotona asumisen mahdollistaminen loppuun asti.

Peurankalliokeskus palvelee kaikkia ikäihmisiä. Ruoka- ja juhlapalvelut sekä erilaiset harrastusryhmät ovat kaikkien käytettävissä.

Peurankalliokeskuksen vuokra-asuntoihin haetaan täyttämällä asuntohakemus, joka toimitetaan Peurankalliokeskukseen. Asuntohakemuksen voimassaoloaika on yksi vuosi. Peurankalliokeskuksen myytäviä omistusasuntoja kannattaa seurata asunnonvälitysyrityksiltä.

KL-Peurankalliok_web-150(185)

Ota yhteyttä »