Petäjäkotikeskus

petajak2Petäjäkotikeskuksessa luonnonkauniilla Härmälän alueella järjestetään tehostettua palveluasumista. Pitkäaikaisia asumispaikkoja on yhteensä 57.  Lisäksi Petäjäkotikeskus tarjoaa lyhytaikaisia hoitojaksoja, mm. lakisääteisen omaishoidon tueksi, akuuteissa tilanteissa kuten omaisen sairastuessa sekä omakustanteisesti asiakkaille heidän tarpeensa mukaan.

Petäjäkotikeskuksessa on myös päiväkeskustoimintaa säännöllisen kotihoidon tai kotihoidon tukipalvelujen asiakkaille sekä ryhmätoimintaa alueen kaikille ikäihmisille.

Petäjäkotikeskuksessa on neljä ryhmäkotia: Silmula, muistisairaiden ryhmäkodit Oksala ja Käpylä sekä iäkkäille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille ryhmäkoti Tuohela. Tämän lisäksi Petäjäkodilla on kokous- ja juhlatiloiksi soveltuvia tiloja sekä 2015 uusittu kuntosali nykyaikaisin laittein. Petäjäkodilla on oma keittiö, jossa myös alueen asukkaat voivat käydä ruokailemassa.

Petäjäkotikeskuksen asukkaaksi hakeudutaan Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveystoimen kautta ottamalla yhteys hakijan asuinalueen kotihoidon asiakasohjaajaan.

KL-Petajakk_web-150(185)

Ota yhteyttä »